Over MELIVE

Mixed Emotions Live is een inspiratiefestival voor marcom-professionals met trends, reclame, kunst, muziek, food, marketing, interactie en duurzaamheid. De organisatie is in handen van Emotion, in samenwerking met diverse partners.

Het idee voor Mixed Emotions Live is ontstaan vanuit de gedachte dat bestaande evenementen nooit echt spannend zijn en zich vrijwel altijd in de Randstad afspelen. De afgelopen drie edities is er bewust gekozen voor Gigant Podium & Filmtheater in Apeldoorn om juist de marcom-professionals uit het oosten en het midden van het land aan te spreken.

Mixed Emotions Live is een echt festival. Bezoekers krijgen geen lange PowerPoint-presentaties voorgeschoteld, maar korte, krachtige inspiratiesessies. Vanwege deze opzet zullen bezoekers keuzes moeten maken naar welke sessies ze wel en naar welke sessies ze niet gaan. Naast diverse sprekers uit het brede vakgebied van marketing en communicatie is er een uitgebreide programmering met food, muziek, kunst, fotografie en meer.

MELIVE is een initiatief van

Emotion
Emotion Logo

Merken groots maken!

Ieder merk moet mensen raken. In het hoofd en het hart. Met goede communicatie, die gelijkwaardig is. Daarvoor moet je lef hebben. Je moet groots durven zijn. Hoe klein of hoe groot je ook bent. Daar helpt Emotion je bij. Met grootse ideeën die jouw merk helpen groeien. Van creatief concept tot uitvoering, via elk denkbaar medium. De organisatie van Mixed Emotions Live is in handen van Emotion, in samenwerking met diverse partners.

Partners

Appmanschap
Logoappmanschap560X200560X200 560X200

Geweldige apps uit eigen werkplaats

Appmanchap ontwikkelt applicaties al flink wat jaren vanuit eigen werkplaats. Echt vakmanschap voor iOS (iPhone & iPad), Android (smartphone & tablet), web, smartwatches en andere wearables. Met relevante ideeën, uitstekend design en geweldige techniek zorgen ze eigenlijk nog meer voor hele tevreden gebruikers. En om het simpel te houden werk je direct samen met de designers en developers in Nederland.

Aalders Merk & Marketing
Logoaalders560X200 560X200

Durf uniek te zijn

In tijden waarin slechte producten en diensten nauwelijks nog bestaan en steeds meer organisaties vast zitten in de commodity trap, vervaagt het onderscheidend vermogen snel en staan winstmarges onder druk. De vraag waar veel bedrijven mee worstelen is: hoe kunnen we nieuwe klantwaarde creëren en weer uniek zijn?

Beeckestijn Business School
Beeckestijn 560X200

Het opleidingsinstituut voor marcom-profs

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied, branchespecifieke masterclasses en op maat gemaakte in-company trajecten.

USG Marketing Communication & Sales
Usg 560X200

Expertise verbinden met behoeften!

De expertise van marketing communicatie professionals verbinden met de behoeften van organisaties. Dat is wat wij doen. Op online en offline gebied. En allerlei specialismen: van gebiedscommunicatie tot online marketing en van (web)redactie tot projectadviseur. Op flexibele en creatieve wijze leveren wij altijd een pragmatische oplossing. Bij iedere opdracht bieden wij de best passende professional. Wat ons onderscheid is? Onze uitgesproken focus, persoonlijke aanpak en expertise van het vak die we door de jaren heen hebben opgebouwd.

Gigant Podium & Filmtheater
Logogigant560X200 560X200

Bijzonder culturele locatie

Al meer dan dertig jaar is Gigant de smaakmaker van het culturele leven in Apeldoorn en omgeving. Begonnen in een oud schoolgebouw waarin underground bands als U2, Nirvana en UB40 optraden, is Gigant tegenwoordig een volwaardig cultureel bedrijf dat tienduizenden bezoekers per jaar verwelkomt. Gigant is een ontmoetingsplek voor iedereen die geprikkeld wil worden door een hoogwaardig, maar laagdrempelig aanbod van pop, film, theater en dans.

Markant
Logomarkant560X200560X200 560X200

Centrum voor kunsteducatie

Markant is het ontmoetingspunt op het gebied van kunsteducatie in de stad Apeldoorn. Met het loket voor amateurskunst en voor onderwijs en onze activiteiten en programma’s, is Markant dé drager voor de culturele loopbaan van elke inwoner van de stad. In de wijk, op school, in de vrije tijd en op het werk. Zodat elk kind, elke jongere en elke volwassene actief kan deelnemen aan het sociale en culturele leven in de stad. En daarbij talenten ontwikkelt en toont om hier zelf daarna ook een bijdrage aan te leveren.

De Bie Reclame
Logodebie560X200560X200 560X200

Van ontwerp tot montage

De Bie Reclame is een reclameproductiebedrijf in Apeldoorn. Als sinds 1997 produceren ze binnen- en buitenreclame voor klanten in, maar ook ver buiten Apeldoorn. Ze onderscheiden zich door hun kennis en service, van ontwerp tot montage.

Stadsakkers
Logostadsakkers 560X200

Vers van de stadsakkers

StadsAkkers kweekt groente en fruit lekker lokaal in Apeldoorn. Verser kan niet. Maar dat doen ze niet zomaar. Samen met vrijwilligers, uitkeringsgerechtigden en mensen uit zorginstellingen verbouwen ze onbespoten voedsel en leveren dat aan voedselbanken, restaurants en andere Apeldoorners die van lekker en gezond eten houden. Elke woensdag vind je op de website de oogst van de week. Doe je bestelling en kom het gezellig ophalen op de Dommeweg in Zuidbroek. Daar vind je de StadsAkkers, smaakmakers van Apeldoorn.